Kasvomaalauksen minikurssi

Pääkallo & perhonen

Näin teet kaksi suosittua kasvomaalausta helposti ja yksinkertaisesti!


Rakastavatko lapsesi kasvomaalauksia, mutta sinusta ne ovat liian vaikeita?  

Oletko ehkä ostanutkin jonkin maalisetin ja kokeillut tehdä mukana tulleen vihkon ohjeilla, ja epäonnistunut?

Et kaipaa täydellistä maalaustaitoa, mutta toivoisit voivasi tehdä lapsellesi vappuna ja Halloweenina edes jonkin kuvion?
 
Tämä minikurssi on juuri sinulle.

Tällä alkeiskurssilla opit tekemään siistin pääkallon ja ihanan perhosen!
Tämä kurssi sopii juuri sinulle, joka haluat kokeilla kasvomaalauksen perusteita helposti.

Miksi osallistuisin juuri tälle kurssille?

Koska tällä kurssilla...

 • Opit tekemään kaksi erilaista kasvomaalausta, jotka molemmat sopivat niin lapsille kuin aikuisille. 
 • Otat haltuusi peruskuviot, joita pystyt muokkaamaan eri juhliin helposti vaikka värejä vaihtamalla!
 • Näet, että maalausten teko on lopulta melko yksinkertaista ja pääset eroon liiallisesta itsekriittisyydestä.
 • Huomaat, että sinäkin pystyt tekemään kasvomaalauksia, joista kaikki tykkäävät!
 • Tämän minikurssin voit käydä omassa tahdissasi. Voit katsoa demoja ja harjoitusvideoita niin monta kertaa kuin haluat! 
 • Saat molemmista maalauksista tarvikelistan, demovideon ja kirjalliset & kuvalliset step-by-step ohjeet. Kurssin materiaalit jäävät omaan käyttöösi. 

Tervetuloa mukaan
KASVOMAALAUKSEN MINIKURSSILLE!

Ei enää stressiä Halloweenista, naamiaisista ja syntymäpäivien ohjelmasta - Opit loihtimaan mahtavimmat kasvomaalaukset koko perheelle!

29 €

MITÄ KURSSI SISÄLTÄÄ?

Minikurssi sisältää Perhosen ja Pääkallon ohjeet Kasvomaalauksen perusteet -kurssilta.

OSA 1
Tarvikkeet ja perustekniikat
Tässä osassa käydään läpi tarvikkeet, joita tarvitaan pääkallon ja perhosen maalaamiseen. Saat tarkat tuotevinkit, joilla pääset alkuun. Tässä osassa käydään läpi myös perustekniikat, joiden avulla varsinaiset kasvomaalaukset tehdään. Tästä osasta löydät myös maalin poisto-ohjeet.

OSA 2
Pääkallo
Tässä osassa opit tekemään pääkallomaalauksen. Saat tarvikelistan ja näet demovideolta, miten pääkallomaalaus tehdään.  Näet missä järjestyksessä, millä maalilla, millä työvälineellä ja miten maalaus muodostuu. Voit maalata videon perässä tai käyttää apuna step-by-step kuvasarjaa ja kirjallista ohjetta (PDF), jonka saat videon lisäksi.

OSA 3
Perhonen
Tässä osassa opit tekemään perhoskasvomaalauksen. Saat tarvikelistan ja näet demovideolta, miten perhonen tehdään.  Näet missä järjestyksessä, millä maalilla, millä työvälineellä ja miten maalaus muodostuu. Voit maalata videon perässä tai käyttää apuna step-by-step kuvasarjaa ja kirjallista ohjetta (PDF), jonka saat videon lisäksi.

Kurssimateriaalit ovat käytössäsi 24/7 ja ne jäävät sinulle. Voit katsoa demoja ja harjoitusvideoita niin monta kertaa kuin haluat! 


OPETTAJASI

"Mikään ei ole niin ihanaa ja palkitsevaa kuin nähdä, miten onnelliseksi toinen ihminen tulee kasvomaalauksesta, jonka olet hänelle tehnyt. Se on parasta ikinä, ja haluan, että säkin pääsen kokemaan sen tunteen.

Joskus aikoinaan luulin, että pitäisi osata kymmeniä erilaisia kuvioita täydellisesti, jotta kasvomaalausten teko olisi mahdollista. Mutta kun sain opit siveltimien ja maalien käyttöön ja ymmärsin perusasiat, ajatukseni muuttui. Ei se ollutkaan niin vaikeaa, en vain ollut itse tajunnut punaista lankaa hommassa. Kaikkea ei tarvitsekaan osata!"

- Riina

Riina Laine on kasvo- ja vartalomaalauksen sekä maskeerauksen ammattilainen. Riina on body paintingin maailmanmestari ja hänen töitään on näkynyt niin mainoksissa, lehdissa, videoissa kuin tapahtumissakin. Riina on opettanut kasvo- ja vartalomaalausta jo vuosia ja pitänyt workshopeja niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Palautteita Riinan verkkokursseilta

"Kiitos loistavasta kurssista. Ohjeet olivat hyviä ja hyväntuulisia. Koko rahan arvosta sain tietoa inspiraatiota ja motivointia. Kiitos."
MARIANNE
(Kasvomaalauksen perusteet -verkkokurssi)
"Jatkoa odotellaan! 😍 Lämmin suositus sivellin tekniikkaan, oli huippu! 👌"
MIIA
(Sivellintekniikka -verkkokurssi)
"Olen eilen ja tänään jo päässyt harjoittelee sivellinjuttuja, viivoja ja pisaroita! Mahtavaa!! En siis todellakaan ole mikään piirtäjä/maalari. Tikku-ukkoja ja kiemuroita piirtelen jos jotakin. Mut VAU!! Parilla jutulla sai hienoja kuvioita =)"
ANNA
(Sivellintekniikka-verkkokurssi)
"Kurssi on ollut todella kiva ja odotan jo kovasti jatkokurssia. 😉 ❤️ Olet kyllä onnistunut innostamaan minut tähän taiteenlajiin. Kiitos siitä sinulle."
KATJA
(Sivellintekniikka-verkkokurssi)
"Kiitos että olen saanut olla mukana tässä! Minulle tämä on ollut omanlaista terapiaa, aina kuin vain kerkeän tarttumaan siveltimeen, tunnen kuinka se rentouttaa.
Kurssi on kokonaan oma kokonaisuus eli hienosti pärjää myös vaikka sivellinkurssia ei olisi käynytkään. Kuvat ovat erilaisia ja eri tekniikoita hyödyntämällä saadaan upeita maalauksia niin lapsille kuin aikuisillekin. Kurssissa parasta on mallintaminen ensin alustalle ja sitten sama kuva myös oikealle mallille. Myös FB-ryhmä on ihana kun siellä kannustetaan ja jaetaan vinkkejä milloin mihinkin pulmaan.☺️"
JENNI
(Kasvomaalauksen perusteet -verkkokurssi)

TERVETULOA MUKAAN! 

Tilaus hoituu klikkaamalla alla olevaa nappia.

Voit maksaa kurssin luottokortilla, verkkopankissa tai  ePassilla  tai Edenredillä.
Maksettuasi kurssin, saat sähköpostiisi tunnukset kurssialustalle ja kaikki ohjeet.

 • Kasvomaalauksen MINIKURSSI
 • 29

  Osta nyt!
 • -20% alekoodi Riina Laine Art Storen verkkokauppaan
 •  

Askarruttaako jokin vielä mieltäsi? Onko sinulla jotain kysymyksiä kurssista?
Laita minulle viestiä niin autan sinua!
-> riina@riinalaineartist.com

Palautteet / Reviews

Palautteet / Reviews