Kasvomaalauksen perusteet

Verkkokurssi

Opi tekemään helpot ja nopeat kasvomaalaukset,  joilla pystyt tuottamaan iloa niin lapsille kuin aikuisille!

Oletko kiinnostunut kasvomaalauksesta, mutta et tiedä miten ja mistä aloittaisit?
 
Et osaa piirtää, joten olet varma, että et osaa tehdä kasvomaalauksiakaan?

Netti on pullollaan englanninkielisiä videoita ja ohjeita, mutta tuntuuko sinustakin vaikealta löytää ne sinun taidoillesi sopivat?  

Näyttävätkö kaikki mallikuvat liian monimutkaisilta etkä ymmärrä miten sellaisia oikeasti tehdään?

Oletko joskus ostanut innoissasi kasvomaalaussetin, saanut ohjevihkon sen mukana, ja epäonnistunut sen vihkon ohjeilla?

Kasvomaalauksen perusteet -verkkokurssin ohjeilla onnistut  ja huomaat, että sinun ei tarvitse olla ammattilainen voidaksesi luoda mahtavia kasvomaalauksia!

Ei enää päänvaivaa synttärijuhlien ohjelmanumeroista! 

Kasvomaalaukset ovat aina SE juttu tapahtumissa ja juhlissa. Ne innostavat, ilahduttavat ja saavat kaikenikäiset iloiseksi jopa herkkuja enemmän.

Kasvomaalauksen avulla voi kuka tahansa olla prinsessa, supersankari tai vaikka urhea tiikeri.

Olen itse kasvo- ja vartalomaalauksen ammattilainen ja tehnyt työkseni kasvomaalauksia niin lasten tapahtumissa kuin aikuisten juhlissakin. Olen vuosien varrella huomannut, että maskeeraustaustasta on toki hyötyä kasvomaalausten teossa, mutta se ei ole pakollinen.

Kasvomaalauksia voi tehdä hyvinkin helposti, ja yksinkertaisilla kikoilla sinäkin voit saada aikaan superhienoja maalauksia!

Tule mukaan KASVOMAALAUKSEN PERUSTEET 
-verkkokurssille!

Saat suosituimmat peruskasvomaalaukset yhtenä pakettina.
Selkeät ja simppelit ohjeet suomeksi.
Tällä kurssilla näytetään, mitä sinun pitää tehdä, millä ja miten.
Ja kun osaat nämä perusmaalaukset, pystyt luomaan loputtomasti erilaisia versioita niistä!

Miksi osallistuisit juuri tälle kasvomaalauskurssille?

 • Opit tekemään seitsemän suosittua ja erilaista kasvomaalausta, jotka sopivat niin lapsille kuin aikuisille.
 • Ymmärrät, mistä elementeistä kasvomaalaukset muodostuvat ja missä järjestyksessä maalauksia tehdään.
 • Opit yhdistämään erilaisia tekniikoita ja luomaan monimutkaisen näköisiä, mutta helppoja maalauksia!
 • Otat haltuusi peruskuviot, joita pystyt muokkaamaan monella eri tavalla ja luomaan loputtomasti uusia erilaisia kasvomaalauksia.
 • Saat varmuutta ja ideoita maalausten tekoon.
 • Opit huomaamaan, että sinäkin pystyt tekemään kasvomaalauksia, joista kaikki tykkäävät!
 • Saat yhtenä pakettina kaikki suosituimmat maalauskuviot ja ohjeet selkeästi suomeksi.
 • Tätä kurssia voit käydä omassa tahdissasi. Voit katsoa demoja ja harjoitusvideoita niin monta kertaa kuin haluat! Sinulla on kurssin materiaaleihin loputon käyttöoikeus.
 • Saat pääsyn Kasvot maalissa -suljettuun Facebook ryhmään, jossa voit jakaa harjoituskuviasi, saat vinkkejä ja tsemppausta muilta kurssilaisilta! Tässä ryhmässä uskaltaa aloittelijakin postailla edistymiskuviaan!

Saat koko kurssin hintaan 147 €!
(sis. alv 24%)

Tilaus hoituu klikkaamalla alla olevaa nappia ja maksu luottokortilla. Maksettuasi kurssin, saat sähköpostiisi tunnukset kurssialustalle ja kaikki ohjeet.
Voit maksaa kurssin myös ePassilla tai Edenredillä -> Laita tällöin sähköpostia riina@riinalaineartist.com

Sinulla on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu siitä alkaen.
Kurssin voit suorittaa omassa tahdissasi ja materiaalit jäävät sinulle.

Sopiiko tämä kurssi sinulle?

Kuinka moni näistä kohdista sopii sinuun?

 • Olet kiinnostunut kasvomaalauksesta.
 • Olet aloittelija kasvomaalauksessa ja kaipaat selkeitä ohjeita mitä tehdä.
 • Sinua on joskus pyydetty tekemään kasvomaalauksia johonkin, mutta olet kieltäytynyt, koska pelkäät, ettet pysty tekemään niitä.
 • Sinun omat tai hoitolapsesi rakastavat kasvomaalauksia niin paljon, että ovat toivoneet niitä synttäreilleen ja leikkeihin. Olet ehkä suostunutkin, mutta sinusta tuntuu, että sivellintä ei vaan ole luotu sinun käteesi.
 • Epäilet, että vain ammattilaiset osaavat tehdä hienoja kasvomaalauksia.
 • Olet maskeerauksen ammattilainen, mutta kasvomaalaus tuntuu todella vieraalta ja koet itsesi epävarmaksi siinä.
 • Haluat kokeilla ja harjoitella uusia maalauksia omassa tahdissasi.
 • Suhtaudut kasvomaalaukseen ilolla etkä hätäile ja stressaa, jos et valmiiksi jo osaa kaikkea (Sitä varten on tämä kurssi, että tämän avulla opit uutta!)

Jos tunnistit itsesi vähintään yhdestä kohdasta, tämä kurssi sopii sinulle loistavasti! ♥

Tämä kurssi ei kuitenkaan ole sinua varten, jos...

 • Haluat oppia kaiken heti harjoittelematta.
 • Et halua opetella tekniikoita itseksesi rauhassa vaan tarvitset lähiopetusta ryhmässä -> Tässä tapauksessa kannattaa liittyä meililistalleni, niin saat ensimmäisenä tiedon, kun seuraavan kerran pystyn taas järjestämään live workshopeja!
 • Sinua ei kiinnosta kehittää omia maalaustaitojasi vaan oikeasti haluat vain jonkun muun tekevän kaiken puolestasi.

Entä mitä kaikkea tämä kurssi sisältää?

Kasvomaalauksen perusteet -verkkokurssissa on kymmenen osaa. 

 1. Kurssin esittely ja johdanto
 2. Tarvikkeet - Mitä kaikkea tarvitset tälle kurssille (maalit, siveltimet jne), mihin niitä käytetetään ja mistä niitä saa. 
 3. Tekniikkaohjeet eli siveltimien ja sienien käyttö - Miten niitä käytetään & mitä milläkin siveltimellä tehdään.

  MAALAUKSET
 4. Hämähäkkimies
 5. Perhonen
 6. Kissa
 7. Pääkallo
 8. Tiikeri
 9. Keiju/ Prinsessa 
 10. Lohikäärme

Jokaisessa maalausosassa on:

 • Demovideo, jossa kerron ja näytän kyseisen maalauksen vaiheittain kasvomaalausalustalle. 
 • Video, jossa teen maalauksen mallin kasvoille. Tälläkin videolla käydään läpi tekniikkaa ja vinkkejä.
 • Step-by-step kuvasarja maalauksesta.
 • Kirjalliset ohjeet maalauksen tekoon.
Saat siis tällä kurssilla sekä videoita että kirjallista materiaalia käyttöösi. Tällä kurssilla voit edetä oman aikataulusi mukaan -  voit kelailla ja katsoa demoja, ja kerrata ohjeita niin paljon kuin haluat! Sinulla on kaikkiin materiaaleihin loputon käyttöoikeus.

Pääset myös mukaan Kasvot maalissa -suljettuun Facebook-ryhmään, jossa saat lisävinkkejä, voit jakaa harjoituskuviasi ja saat kannustusta muilta kurssilaisilta!

Kuka auttaa sinua tällä kurssilla?

"Moikka!

Mun nimi on Riina Laine ja mä olen body painting  -taiteilija ja maskeeraaja. Olen toiminut alallani jo 19 vuotta, ja kokemusta on kertynyt meikkauksen kaikilta osa-alueilta. Mutta erityistaitoni ja varmaankin elämäni rakkaus on body painting. Elävä ja hengittävä taide, joka lumoaa kaikenikäiset. Intohimoni tätä taidemuotoa kohtaan on siivittänyt mut aina vartalomaalauksen MM-voittoon saakka, ja tavoitteeni on saada yhä useampi ihminen löytämään näiden maalausten taika.

Olen opettanut kasvo- ja vartalomaalausta jo vuosia, pitänyt workshopeja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Mutta ei se alku ollut mullakaan helppo.

Aikoinaan monet olettivat, että koska olen maskeeraaja, niin osaan tottakai tehdä myös kasvomaalauksia. Guess what, en osannut. Kasvomaalaukset ovat ihan eri lukunsa ja juttunsa. Halusin osata, mutta en keksinyt mitä maalata, miten, millä jne. Aina kun joku pyysi maalaamaan, sain hirveän stressin ja kokeilut näyttivät suoraan sanottuna surkeilta. Vaikka maskeeraajan taustasta on se hyöty, että siveltimet pysyvät kädessä, niin se ei todellakaan tarkoittanut sitä, että olisin osannut tehdä niillä upeita kasvomaalauksia. "

"Mutta koska mä halusin osata, niin päätin opetella. Hankin tietoa tuotteista ja aloin testata. Yritin katsella kuvia ja miettiä, miten ne maalaukset oli tehty. Katselin ulkomaisia opetusvideoita, mutta jotenkin en osannut aloittaa oikeista kuvioista vaan valitsin heti alkuun liian vaikeita. Turhauduin.

Onneksi lopulta päädyin Itävallassa body painting festivaaleilla workshopeihin ja löysin pari hyvää amerikkalaista verkkokurssia, joissa sain seurata ulkomaisten konkareiden tekniikoita. Sain oikeat opit siveltimen käyttöön ja järjen tekemiseen. Ei se ollutkaan niin vaikeaa, en vain ollut itse tajunnut punaista lankaa hommassa.

Mikään ei ole niin ihanaa ja palkitsevaa kuin nähdä, miten onnelliseksi toinen ihminen tulee maalauksesta, jonka olet hänelle tehnyt. Se on parasta ikinä, ja haluan, että säkin pääsen kokemaan sen tunteen. Susta ei tarvitse tulla maailmanmestaria pystyäksesi tekemään maalauksia, jotka tekevät ihmiset onnelliseksi. Hyvin yksinkertaisellakin kasvomaalauksella sä voit antaa toiselle upean kokemuksen itsestään. Oli kyseessä aikuinen tai lapsi, sä voit tuottaa jotain sellaista iloa hänelle, mitä ei voi verrata mihinkään. Ja mä haluan auttaa sua ymmärtämään ne perusasiat, joilla se onnistuu. "

Palautteita Riinan aiemmin julkaistulta Sivellintekniikka-verkkokurssilta

"Olen eilen ja tänään jo päässyt harjoittelee sivellinjuttuja, viivoja ja pisaroita! Mahtavaa!! En siis todellakaan ole mikään piirtäjä/maalari. Tikku-ukkoja ja kiemuroita piirtelen jos jotakin. Mut VAU!! Parilla jutulla sai hienoja kuvioita =)"
Anna
"Kurssi on ollut todella kiva ja odotan jo kovasti jatkokurssia. 😉 ❤️ Olet kyllä onnistunut innostamaan minut tähän taiteenlajiin. Kiitos siitä sinulle."
Katja
"Jatkoa odotellaan! 😍 Lämmin suositus sivellin tekniikkaan, oli huippu! 👌"
Miia

"Uskomatonta kuinka paljon meitä jaksat kuunnella ja neuvoa vaikka oli kyse vain yhdestä verkkokurssista. Vastaat yksityisviesteihin ja tsemppaat meitä vaikka kurssi jo ohi. Kurssi ylitti täysin odotukset!! --- Sydämelliset kiitokset sinulle kaikesta!"

Nimetön

Tervetuloa mukaan KASVOMAALAUKSEN PERUSTEET 
-verkkokurssille!

Suosituimmat peruskasvomaalaukset yhtenä pakettina.
Selkeät ja simppelit ohjeet suomeksi.
Tällä kurssilla näytetään, mitä sinun pitää tehdä, millä ja miten.


Saat koko kurssin hintaan 147 €!
(sis. alv 24%)

Ja jos haluat vielä jotain extraa:

Voit tilata kurssin yhdessä Riina Laine by Duroy -sivellinsetin kanssa.
Setti sisältää neljä erilaista Riina Laine by Duroy -sivellintä, jotka sopivat kasvomaalaukseen täydellisesti. Näillä pystyt toteuttamaan tämänkin kurssin maalaukset! Saat setin postitettuna Postin automaattiin.
Settiin sisältyvät siveltimet: 1) Flame 2, 2) Tongue 1,  3) Flat top 2 ja 4) Flat top 3

VALITSE ALTA HALUAMASI PAKETTI! 

Tilaus hoituu klikkaamalla alla olevaa nappia ja maksu luottokortilla.

Maksettuasi kurssin seuraavalla sivulla, saat sähköpostiisi tunnukset kurssialustalle ja kaikki ohjeet sekä alekoodit yms.
Sinulla on 30 päivän 100% tyytyväisyystakuu.

Voit maksaa kurssin myös ePassilla  tai Edenredillä -> Laita tällöin sähköpostia riina@riinalaineartist.com

Suosituin!

 • Kasvomaalaus-verkkokurssi & Sivellinpaketti

  197.9

 • Kasvomaalauksen perusteet -verkkokurssi digimateriaaleineen
 • 4 kpl Riina Laine by Duroy kasvomaalaus-siveltimiä
 •  
 • Osta nyt!
 • Kasvomaalaus-verkkokurssi

  147

 • Kasvomaalauksen perusteet -verkkokurssi digimateriaaleineen
 •  
 • Osta nyt!

Kurssilla on 30 päivän 100% takuu.
Jos et ole tyytyväinen kurssiin, niin kerrot vain siitä minulle ja saat rahasi takaisin.

Askarruttaako jokin vielä mieltäsi? Onko sinulla jotain kysymyksiä kurssista?
Laita minulle viestiä niin autan sinua!
-> riina@riinalaineartist.com

Kurssin suunnittelun ja toteutuksen on mahdollistanut Taiteen edistämiskeskus (Taike). Kiitos suuresti apurahasta!

Palautteet

5

Top Rated
 • 5 100%
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Kasvomaalauksen perusteet

Kiitos loistavasta kurssista. Ohjeet olivat hyviä ja hyväntuulisia. Koko rahan arvosta sain tietoa inspiraatiota ja motivointia. Kiitos.

6 days ago

Palautteet

5

Top Rated
 • 5 100%
 • 4
 • 3
 • 2
 • 1
Kasvomaalauksen perusteet

Kiitos loistavasta kurssista. Ohjeet olivat hyviä ja hyväntuulisia. Koko rahan arvosta sain tietoa inspiraatiota ja motivointia. Kiitos.

6 days ago